Gyermekfogászat Migrén, fülzúgás Speciális mosolyátalakítás Állkapocsízületi problémák Professzionális leheletkontroll Fogszabályzás készülék nélkül

Szájhigiéniai program

Szájhigiéniai program
Rendelőnkben minden kedves vendégünknek lehetősége nyílik egy ingyenes szájápolási tanácsadásra. Szájhigiénikusunk segítségével egy órás beszélgetésre invitáljuk önt,ahol megtudhatják, hogyan lehet megelőzni a fogkőképződést,az ínygyulladást ,a rossz leheletet,a fogszuvasodást és az ínysorvadást. A beszélgetés célja a megelőzés és a motiválás.
Íny alatti, íny feletti fogkő, illetve hogyan is alakul ki a fogkő és miért vérzik az íny?

Íny alatti, íny feletti fogkő, illetve hogyan is alakul ki a fogkő és miért vérzik az íny?
A fogkő más néven elmeszesedett plakk. A plakk összetevői: ételmaradék,baktériumok,nyál. A plakkra kicsapódott nyálsók,ásványi anyagok elindítanak egy meszesedési folyamatot, amelyek összességéből kialakul a fogkő.Tehát az általunk le nem tisztított ételmaradékok elmeszesedése a fogkő.Tovább »

Az egészséges szájhoz vezető út

Az egészséges szájhoz vezető út
A szájhigiéniás program célja hogy egy egészséges szájhigiéniát hozzunk létre és a mi segítségünkkel megtartható hosszú éveken át. Félévente visszahívjuk pácienseinket egy plakkfestéses kontroll vizsgálatra amellyel segítünk ellenőrizni és ha kell korrigálni a szájhigiéniát. A beavatkozás ingyenes és fájdalommentes. Tovább »

Gyors-fogszabályzás akció

Érdeklik a legújabb kutatási eredmények, az esztétikai fogászat XXI. századi vívmányai, rendelőnk aktuális ajánlata?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Hívjon még ma időpontért! +36 30 / 934 65 34
Revita Fabian Clinic Istenhegyi Magánklinika Boscolo Luxury Hotel - New York Palace