Gyermekfogászat Migrén, fülzúgás Speciális mosolyátalakítás Állkapocsízületi problémák Professzionális leheletkontroll Fogszabályzás készülék nélkül

Speciális mosolyátalakítás  / Tökéletes mosoly - a sztárok után szabadon


EszközlistaBetűméret növeléseBetűméret csökkentéseCikk küldése e-mailbenCikk nyomtatása

Tökéletes mosoly - a sztárok után szabadon
A hollywoodi mosoly fogalom. Hogyan, milyen módszerrel lesz a színészeknek rendezetlen sárgás fogaikból is tökéletes, ragyogó mosolya? Ám ez a fogalom nem csak a fehér fogakat jelenti. A megfelelő formájú, magasságú és színű fogak kerülnek a szájba, amik az ajkakat és az arcot is befolyásolják.

 Az arc arányainak van ebben az esetben fontos szerepe. Pont olyan mosolyra vágyni, mint Julia Robertsnek azért nem biztos, hogy reális vágy, mert az a mosoly az ő arcához készült, nem pedig az Önéhez.

Mindenkinek egyénre szabottan, több mérést alapul véve lehet elkészíteni a legelőnyösebb mosolyt. Az arc formája, szabályossága, a szemek, orr, száj egymástól való távolsága is meghatározó, ahhoz, hogy a legesztétikusabb végeredményt érjük el.

Valamint itt egy tényező, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni:

Az idő múlásával, illetve a száj statikájának a torzulásával a fogak kopnak, az arc izmai rövidülnek. Ha vissza adjuk az eredeti izomhosszakat az arcon, akkor az szinte többet fiatalít a megjelenésen, mint amennyit egy plasztikai sebész a szikéjével képes. Ezt Amerikában Facial Rejuvenation-nek nevezik.

A kivitelezésben a koronák és a héjak, de átfogóan az esztétikai fogászati palettát hívják segítségül .

 

Gyors-fogszabályzás akció

Érdeklik a legújabb kutatási eredmények, az esztétikai fogászat XXI. századi vívmányai, rendelőnk aktuális ajánlata?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Hívjon még ma időpontért! +36 30 / 934 65 34
Istenhegyi Magánklinika