Gyermekfogászat Migrén, fülzúgás Speciális mosolyátalakítás Állkapocsízületi problémák Professzionális leheletkontroll Fogszabályzás készülék nélkül

Professzionális leheletkontroll  / Professzionális leheletkontroll


EszközlistaBetűméret növeléseBetűméret csökkentéseCikk küldése e-mailbenCikk nyomtatása

Professzionális leheletkontroll
Mindannyian találkoztunk már azzal a problémával, hogy embertársainkkal nem szívesen tartózkodunk egy méternél közelebbi távolságban, mert a lehelete nincs rendben.

Da VinciEz a kérdés rendkívül kényes, hiszen senki sem érzi a saját szájszagát, ami a személyes érintkezés során erősen befolyásolja az egyénről alkotott képet, sokszor betegségekről árulkodik, és az esetek 99%-ban teljesen megszüntethető.

Rendelkezésünkre áll egy speciális gép, ami méri a lehelet összetevőit, és így segít megtalálni a probléma forrását, ami nagyrészt a szájüregben keresendő - a közhiedelemmel ellentétben a nyitott gyomorszáj a legkevésbé felelős a kellemetlen illatokért.

A megoldás a problémára több lépcsős:

-kezelni az idült és akkut problémákat: fogkő íny alatti és íny feletti eltávolítása, szuvasodások, gyulladások megszüntetése az egész szájban (különös tekintettel a fogpótlások alatti helyeken).

-a jó szájhigiénia elsajátítása, hogy a kellemetlen illatokat okozó baktériumok, illetve gyulladások ne térjenek vissza. 

 

Gyors-fogszabályzás akció

Érdeklik a legújabb kutatási eredmények, az esztétikai fogászat XXI. századi vívmányai, rendelőnk aktuális ajánlata?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Hívjon még ma időpontért! +36 30 / 934 65 34
Istenhegyi Magánklinika